Despre noi

Fundația Premier Energy este un proiect caritabil important pentru Republica Moldova
care are drept scop să susțină și să protejeze interesele copiilor și tinerilor
până la 18 ani din întreaga țară, acoperind necesitățile
acestora pe domeniile social, medical și educație.

Cu sprijinul donatorilor și partenerilor noștri, copiii și tinerii până în 18 ani din întreaga țară vor primi suport și asistență necesară pe domeniile social, medical și educație, pentru a-și dezvolta abilitățile și încrederea de care au nevoie în construirea unui viitor promițător. Fundația noastră va conecta astfel oamenii care doresc să ajute cu cei care au nevoie de ajutor. Ne dorim ca orice copil și tânăr din țara noastră să crească și să se dezvolte într-un mediu favorabil și să trăiască o copilărie lipsită de griji.
Fondatorul nostru, compania Premier Energy, pune accent în acțiunile sale pe responsabilitate corporativă socială, sustenabilitate și implicare în dezvoltarea comunitățiilor unde activează, implementând astfel proiecte durabile. Din dorința de a face schimbări în societate și de a sprijini grupurile vulnerabile, compania Premier Energy a înființat Fundația Premier Energy, un proiect caritabil important pentru Republica Moldova care are drep scop să sprijine și să protejeze interesele copiilor și tinerilor până la 18 ani, acoperind necesitățile acestora pe domeniile social, medical și educație.

Codul de etică al Fundației Premier Energy

Activitățile noastre se bazează pe reguli ferme pe care le respectăm cu strictețe. Vă prezentăm pe scurt cele 10 principii de funcționare ale fundației noastre.

Descarcă Codul de etică

Adresa de contact

Fundaţia „PREMIER ENERGY”

str. Andrei Doga nr. 4

MD 2024, Chişinău