De Crăciun nu și-au dorit jucării, ci câte o pompă de insulină

15. 01. 2024
De Crăciun nu și-au dorit jucării, ci câte o pompă de insulină

Pompele de insulină sunt o binecuvântare pentru Elisei, Sofia şi Anastasia

Elisei şi surorile lui gemene, Sofia şi Anastasia sunt 3 sufleţele minunate care trec printr-o încercare grea a vieţii.

Toţi trei fraţi au diabet zaharat de tip I. Elisei a fost diagnosticat atunci când avea 3 ani şi 6 luni. Sofia a fost diagnosticată la vârsta de 2 ani şi 6 luni şi Anastasia la 2 ani şi 9 luni. Acum sunt deja mari, Elisei are 10 ani, iar fetele 6 ani.

Maturitatea cu care privesc ei viaţa ne-a uimit foarte mult.

De Crăciun nu şi-au dorit jucării, ci câte o pompă de insulină care să le facă viaţa mai uşoară.

Acum câteva zile, visul lor a devenit realitate!

Împreună cu oamenii buni la suflet şi cu suportul fondatorului Premier Energy Distribution, am reuşit să procurăm din România 3 pompe de insulină. Aceste pompe sunt de ultimă generaţie, iar funcţiile pe care le pot îndeplini sunt aproape de funcţiile pe care are pancreasul pentru organismul uman.

Bucuria copiilor atunci când au primit pompele de insulină a fost fără margini, pentru că asta înseamnă pentru ei mai puţine înţepături zilnice în degete pentru a măsura nivelul glicemiei din sânge.

Ne-au mărturisit faptul că diabetul zaharat a devenit în timp prietenul lor pe viaţă. E parte din tot ceea ce fac ei. Fie că desenau, mâncau ori se jucau, copiii trebuia mereu să măsoare nivelul glicemiei din sânge. Acum pompa va face asta în locul lor, iar acest lucru este o adevărată binecuvântare atât pentru ei, cât şi pentru părinţii lor.

Elisei, Anastasia și Sofia sunt un exemplu de curaj pentru fiecare dintre noi.

Distribuie acest articol cu prietenii

Nu neglijați