Campania Hai la Școală

15. 08. 2023
Campania Hai la Școală

La data de 14 August am început campania #hailașcoală. O campanie care a avut scopul de a pregăti de școală cât mai mulți copii din Republica Moldova.

Anul acesta ne-am propus să ajungem la 𝟐𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢, să le asigurăm ghiozdanul plin cu rechizitele necesare și să le aducem zâmbetul pe față înainte de a începe anul școlar.

Ne-a reușit, iar asta este cea mai mare împlinire!

Am citit pe chipul lor multă recunoștință și mulțumire, acestea confirmându-ne încă o dată faptul că ceea ce facem este de mare, mare ajutor pentru copiii din țara noastră.

Aducem mulțumiri Ministerului Muncii și Protecţiei Sociale al Republicii Moldova pentru colaborarea din cadrul acestui proiect și susținerea acordată în identificarea beneficiarilor.

Un principiu fundamental pe care ne-am bazat în campania Hai la Școală a fost să creăm o societate în care educația este considerată un drept fundamental, nu un privilegiu și în care toți indivizii au acces la oportunități de învățare și dezvoltare personală.

Fundația Premier Energy Moldova susține și sprijină interesele copiilor și tinerilor până la 18 ani din Republica Moldova, pe domeniile social, medical și educație.

𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝘇𝗶, 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗺â𝗶𝗻𝗲!

Distribuie acest articol cu prietenii

Nu neglijați