Împreună am susținut
800 cazuri

De ce să aveți încredere în noi?

Toate cererile sunt verificate

"Examinăm cu atenție toate solicitările, persoanele garante și furnizorii în cadrul sistemului nostru de management de risc. Făcând acest lucru, protejăm contribuțiile donatorilor noștri și asigurăm familiile că vom oferi ajutor tuturor celor care au cu adevărat nevoie.

Fiecare caz necesită o persoană garantă

"Fiecare cerere trebuie să vină însoțită de o persoană garantă; cineva care îl cunoaște foarte bine pe copil și care poate confirma că acesta are cu adevărat nevoie de ajutor.

Donaţiile sunt colectate în funcţie de necesităţile fiecărui beneficiar. Acoperim nevoile acestora pe domeniile: social, medical şi educaţie.

"100% din donaţii ajung direct către beneficiari, întrucât cheltuielile administrative sunt acoperite în totalitate de către fondator.

Protejăm contribuțiile donatorilor noștri

Fundaţia nu oferă sub nici o formă bani familiei care depune solicitarea. Noi achităm serviciul sau produsul de care are nevoie beneficiarul doar prin intermediul unui furnizor.

Puteți alege pe cine doriți să ajutați

Fiecare donator poate alege de pe platforma noastră un anumit caz pentru care doreşte să facă donaţia, sau poate dona în contul nostru la MAIB Bank cu nr. MD04AG000000022515154444, iar noi vom distribui donaţia respectivă în conformitate cu regulile de acordare a ajutorului.

Transparență totală: Rapoarte anuale disponibile publicului.

Activitatea noastră este una foarte transparentă. Astfel, publicăm rapoartele anuale pe platforma noastră şi pot fi văzute de către publicul larg.

Audit intern și extern anual

Suntem auditați în fiecare an de către auditul intern şi extern.

Verificați-ne

Fundația noastră a fost înregistrată oficial la data de 28 octombrie 2022, de către Agenţia Servicii Publice din Moldova

Detaliile complete ale regulilor privind campaniile publice de colectare precum și o listă a acestora pot fi găsite pe pagina web a Ministerului de Interne. Este important de știut că numai o persoană juridică poate organiza o campanie publică de colectare.

TOTAL SELECȚIONAT
6,270,703
TOTAL CONTRIBUȚII
224 oameni
CEL MAI DES ÎNTÂLNIT CADOU
500 lei

Povești împlinite

Alegeți regiunea pe hartă