O donaţie generoasă pentru copiii care practică atletismul

18. 09. 2023
O donaţie generoasă pentru copiii care practică atletismul

Datorită suportului oferit de către oamenii cu inima mare din Republica Cehă, am reușit să aducem bucurie și speranță în viețile mai multor copii.

Fiecare donaţie oferită cu inima larg deschisă este de o importanţă majoră pentru orice copil care are nevoie de ajutor.

Copiii se bucură de lucruri mărunte, aparent nesemnifictive, dar care le aduce mult zâmbet, împlinire şi speranţă că mâine va fi o zi şi mai bună.

Mulţumiri alese aducem oamenilor cu inima mare din Republica Cehă care au donat peste 70 de perechi de încălţăminte specială pentru atletism şi mai multe haine pentru sport, copiilor din Republica Moldova a căror părinţi nu au posibilitate să le achiziţioneze astfel de echipamente. Totodată, donaţia a cuprins şi alte peste 50 de perechi de ghetuţe obişnuite care pot fi purtate zilnic.

Copiii au rămas entuziasmaţi de faptul că vor avea o pereche sau mai multe perechi de încălţăminte şi haine cu care vor putea merge la antrenamente.

Ne bucură enorm faptul că acţiunile pe care le facem pentru copiii din Republica Moldova au sensibilizat şi alţi oameni buni din afara ţării noastre. Gestul lor este unul lăudabil!

Fiecare donație, fiecare gest de solidaritate contribuie la schimbarea vieții copiilor și la construirea unui viitor mai luminos pentru ei.

Vă mulțumim din toată inima!

#fundatiapremierenergymoldova #doneazăpentrucopiiidinmoldova

Distribuie acest articol cu prietenii

Nu neglijați