Tabăra de vară pentru copiii cu Sindromul Down, Plus Unu

11. 08. 2023
Tabăra de vară pentru copiii cu Sindromul Down, Plus Unu

În perioada 11-17 august am susţinut participarea a 20 de copii diagnosticaţi cu Sindromul Down, alături de părinţii lor, în cadrul unei tabere de vară.

Tabăra de vară Plus Unu este un proiect nou în Republica Moldova.

Timp de 10 zile, copiii alături de părinţii lor au avut parte de experienţe de neuitat, au învăţat prin joc fiind ghidaţi de specialişti în domeniu şi s-au bucurat de momente de relaxare în inima naturii.

Pe lângă activităţile petrecute în tabără, copiii s-au bucurat de o pauză de la rutina zilnică, iar părinţii au avut oportunitatea de a se conecta cu alți părinți care împărtășesc aceleași experiențe și bucurii.

Această tabără a fost organizată de către Ludmila ADAMCIUC, mama unei fetiţe diagnosticate cu Sindromul Down. Ea ne-a mărturisit faptul că această tabără a fost mult mai mult decât o simplă reuniune de vară. S-a creat un spațiu sigur și empatic în care copiii au avut ocazia să se simtă acceptați și să se distreze alături de voluntari grijulii și atenți.

Ne bucurăm că putem fi alături de copiii care au nevoie de ajutor.

Fiecare copil este unic şi merită să trăiască o copilărie fericită!

Distribuie acest articol cu prietenii

Nu neglijați